Mednarodni seminar

VODIKOVA SPLETNA DELAVNICA 2024/
HYDROGEN ONLINE WORKSHOP
24 HOURS NONSTOP HYDROGEN
Spletno, 5. junij 2024 od 00:00 – 24:00

Spoštovani,

Skupina za vodik pri SiPlin/ZSIS, vodilni promotor vodikovih tehnologij v Sloveniji, Vas vabi na spletno delavnico Mission Hydrogen – Hydrogen online workshop, ki bo potekala 5. 6. 2024 od 00:00 do 24:00.
Prisluhnite kvalitetnim vsebinam in najboljšim mednarodnim strokovnjakom s področja vodika, ki bodo povsem brezplačno delili svoje izkušnje na področju razvoja in uvajanja vodikovih tehnologij.

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite globalni vodikovi skupnosti in pridobite aktualne informacije o stanju vodikovega sektorja!

Povezava do prijave >>
Program delavnice>>

VODIKOVA SPLETNA DELAVNICA 2024

Uvodna beseda vodje Skupine za vodik pri SiPlin, g. Mihe Trunklja:

»Kot redni obiskovalec sejmov in dogodkov s področja vodika ocenjujem spleto platformo Mission Hydrogen kot izjemen potencial in odlično lokacijo za mreženje, pridobivanje informacij in izkušenj. Z že skoraj tradicionalno vodikovo spletno delavnico dvakrat na leto pritegnejo več kot 10.000 poslušalcev z vsega sveta, kar jih po dosegu uvršča med promotorje vodika z največjim številom poslušalcev. Vsem, ki jih vodika zanima, toplo priporočam obisk delavnice in redno spremljanje vsebin, ki so brezplačno dostopne preko spletne platforme Mission Hydrogen« .